T800+ QuadBand Dual SIM Dual Standby Mobile Phone with Analog TV FM Radio High definition Camera MP3 MP4
T800+ QuadBand Dual SIM Dual Standby Mobile Phone with Analog TV FM Radio High definition Camera MP3 MP4 Supports GSM 850/900/1800/1900 MHz bands, can be used worldwide!
Ziomek nie widziales tego telefonu to co sie odzywasz. Ja ten telefon uzywam juz 9 m-cy i jestem bardzi zadowolony. Jak narazie wszytsko gra. A co do Chin, nie wiem czy zdazyles zauwazyc pewien fakt, ze wszytsko robia w Chinach. Poczytaj, wyprobuj, potem cos napisz!
Heh! Gorszego gowna juz dawno na oczy nie widzialem. Te telefony, to chinskie podroby, ktore psuja sie pewnie po kilku tyg. Czytalem na forum, ze one sa sprzedawane na chinskich bazarach… Kolejne “cudenko” na allegro. A wyglada gorzej, niz koszmarnie. Lepiej zainwestowac w znane marki i nie ryzykowac… ;)
Wie ktoś może czy ten fonik robi dobre zdjęcia???
i czy wgl warto go kupić za tą kase??
użytkowałem go około 2 miesięcy, co do zdjęć max mogą mieć 1200×1600. potem bez problemu możesz sobie je przyblizyć,czyli do tekstu jak znalazł.Obudowa jest bardzo wytrzymała,napewno ci sie nie zetrze na rogach,ponieważ krawędzie są zaokrąglone , soft działa bez problemu,a jeżeli padł by ci to wątpie w to czy wogóle znajdziesz jakąś pomoc. tak jak ci pisałem ,nie zainstalujesz żadnej javy. Więc jak chcesz ,poszukaj sobie lepiej telefonu ze znanej marki.
Dzięki za odp. Zdjęcia są tak dobre, że np jak zrobię zdjęcie tekstu to będzie można go bezproblemowo rozczytać na ekranie fona? Użytkowałeś go kilka lub więcej miesięcy? Chodzi mi o to czy po kilku miesiącach nie padł np. soft albo czy obudowa się nie rozleciała?
-mozliwość zmiany głosu
-miedzy modelami T800 i T800+ nie ma znaczącej róznicy.
Model T200 klawiture ma inaczej ustawiona i ma ekran 3 cale. Model T800 ma 2,8 cala.
Testowałem go i na początku było duzo ustawiania : język itp.
Javy nie wgrasz
-Nie ma mozliwości pisania sms na pomoca T9
-troche za duży
-co do odbierania na nim TV – nie odebrałem ani jednego dobrego kanału
-Jest bardzo głośny,bardzo dobre radio
-robi bardzo dobre zdjęcia
-możesz telefonu użyć jako Kamerka internetowa
-Jak wiesz to obsługuje 2 karty sim jednoczesnie
Testowałeś tego fona? Jak się sprawuje? Są z nim problemy po dłuższym użytkowaniu? Da się coś zrobić aby miał javę? Jest jakaś różnica między T800 a T800+?
Co tu więcej mówić,super.
existe diferença do t800 para o t800+ ??
Gefakter China-Schrott, Leute, lasst die Hände davon! Hatte das Ding 2 Tage (über ebay gekauft) und habe es wieder zurück geschickt!
What is the difference btw T700+ and T800+